БИЗНЕС ОБЯД ОТ КАКТУС


ПОНЕДЕЛНИК 23.11.2020
Микс листни салати поднесени с мариновано сирене и дресинг с мед и орехи
Домашна пилешка супа със селари и нудли, застроена с жълтък
Свински джолан приготвен на ниска температура с горски гъби, сервиран върху пюре от сезонни зеленчуци, полято със сос Братен Джус
Мариновано пилешко шишче с пушен бекон поднесено с два вида родобски боб, овкусени с домашна лютика

ВТОРНИК 24.11.2020
Арабска салата с кус-кус, сезонни зеленчуци, кисели краставички и майонеза
Крем супа от броколи поднесена с пети буше, запечено с ементал
Сотирано пилешко бутче с гарнитура маслен ориз с пресни билки, поднесено със сос от пенливо вино, сметана и къри
Шпикована свинска плешка с целина, чесън и розмарин поднесено с прясно зеле на фурна с печени домати и семена от копър

СРЯДА 25.11.2020
Салата Азия гарнирана с пилешко месо приготвено на ниско температурно готвене, горски гъби и соев сос
Супа от пуешко месо с царевица, батат и праз, поднесена с пушен пипер
Свински стек с гарнитура карамелизиран червен лук и мус от целина, гарниран със сос Портвайн Жу с есенция от розмарин
Спаначени кюфтета панирани в хлебни трохи, гарнирани с листни салати овкусени с билков дресинг, поднесени с доматен сос

ЧЕТВЪРТЪК 26.11.2020
Фермерска салата с домати, мариновани чушки, запечено краве сирене, маслини и магданозен сос
Супа от тиква сервирана с печени семки, бита сметана и тиквено олио
Палачинка Креп „Ала Рейн“ пълнена с пилешко месо и топено сирене, запечена с кашкавал, жълтък и сметана
Рагу от телешко със зеленчуци, запечено в глина и гарнирано с пресни подправки

ПЕТЪК 27.11.2020
Традиционна салата Кьопоолу поднесена с плочка сирене
Агнешка супа с лук, морков, домат, ориз и пресен джоджен
Бяла риба приготвена на пара поднесена с ризото с тиква и маслено-лимонов сос с естрагон
Бабини пържени кюфтета сервирани със сладко от лук и запечени картофи с масло, чесън и мащерка