"Кошмари в кухнята" с шеф Манчев


Шеф Иван Манчев е главното действащо лице в най-новото риалити „Кошмари в кухнята“ по Нова телевизия. В продължение на десет епизода зрителите ще видят невероятни истории, които шеф Манчев открива в ресторанти в цялата страна.

„Изключително доволен съм от това, което правим, защото ресторантьорският бизнес е сред основните бизнеси на туризма в България и добре се развива”, разказа шеф Манчев седмица преди старта на световноизвестното шоу в ефира на Нова. Той изправя собствениците им пред суровия избор да променят себе си или да затворят вратите на ресторанта си завинаги.

„За мен е важно, когато влизам в една кухня или в един ресторант, да го видя неорганизиран и след това да променим изцяло мисленето, виждането, концепцията. Много съм зареден с това да се променят нещата - като погледнеш отстрани собствениците, те си мислят, че правят добре нещата; а аз ги виждам отстрани, което те не могат да направят”, обясни Иван Манчев. Той открои три основни проблема - организацията, хигиената и човешките проблеми.