На 4 Юни Кактус Свети Влас отвори врати за летния сезон. Oчаквайте скоро и напълно обновената ни тераса с изглед към морето.

www.cactus.bg / Т. +359 897 854 716...


От 28 Май Ресторант Кактус Лозенец ще бъде затворен временно, за летните месеци.

Доставките на храна за вкъщи също ще бъдат спрени от 22.05 до края на Септември.

Заповядайте в Кактус Център или Кактус Свети Влас, който открива летния сезон на 4 Юли.
...


Радваме се, да Ви съобщим, че Ресторанти Кактус Център и Лозенец ще са отворени за работа с клиенти отново от 12 Април 2021г.!!!

Нашето работно време ще бъде от 12:00 до 23:00 часа като Ви препоръчваме да си направите резервация предварително, тъй като работим с капацитет от 50%. Опцията вземи храна на място също ще бъде на разположение от цялото ни меню и в двата ни ресторанта.

Ще продължим и...


„Мечти и кошмари“ – новата книга на шеф Манчев, който стана един от любимците на България с участието си хитови реалити формати!

Ако си мечтаете да видите кулинарния бизнес отблизо, не пропускайте това пътешествие в света на ресторантьотството, което ще ви разкрие тайните от кухнята!

„Мечти и кошмари“ е автобиографична книга, в която Иван Манчев откровено говори за ключовите моменти от своя проф...


Шеф Иван Манчев е главното действащо лице в най-новото риалити „Кошмари в кухнята“ по Нова телевизия. В продължение на десет епизода зрителите ще видят невероятни истории, които шеф Манчев открива в ресторанти в цялата страна.

„Изключително доволен съм от това, което правим, защото ресторантьорският бизнес е сред основните бизнеси на туризма в България и добре се развива”, разказа шеф Манчев сед...


„Черешката на тортата” се завръща в ефира на Нова тв от понеделник. Всеки следобед от 15.00 ч. зрителите ще имат възможност да прекарат един час в компанията на шеф Иван Манчев и да си припомнят кулинарните изпитания и специални мисии, на които подлагаше участниците в шоуто.
През лятото на 2013 своите умения в кухнята показаха певиците Тони Димитрова и Люси Дяковска, политикът Асен Агов, актрисата...


Приложението разполага с подробно меню на храните и напитките, онлайн резервация,нови предложения, мнения и много други.Това полезно приложение специално за
нашите клиенти ще Ви помогне да сте винаги в течение на това какво се случва в любимото Ви заведение.
...


Кулинарният критик на "Черешката на тортата", предаването, в което мерят сили в кухнята известните българи, споделя преди големия празник любимата си рецепта за Великденската трапеза.

Специално за читателите, Иван Манчев сподели как обича да приготвя традиционното агнешко, което се оказа лесно, и в същото време невероятно апетитно изпълнение.

Агнешки котлети, мариновани в джоджен и чесън върху ...


Най-чаровното, вкусно и забавно шоу "Черешката на тортата" открива своя втори сезон тази пролет по Нова ТВ. Любимци на зрителите – артисти, спортисти и политици, отново ще демонстрират повече от един талант в името на купона.

Всеки делничен ден една известна личност ще приема в дома си или в избрано от нея място четирима други също известни персони. В края на работната седмица с гласуване помежду...