БИЗНЕС ОБЯД ОТ КАКТУС


ПОНЕДЕЛНИК 03.11.2025
Бистра зеленчукова супа по градинарски, гарнирана с листа от целина
Салата с пилешки късчета мариновани в балсамикова редукция, поднесени върху легло от листни салати, жулиени от зеленчуци, варено яйце и мариновани репички, овкусена с винегрет
Жулиени от свинско месо в собствен сос, поднесени с пюре от грах, гарнирани с карамелизиран лук и чипс от бекон
Паста с четири вида сирена, сметанов сос с жълтък и пресен босилек, гарнирана с листа от пармезан

ВТОРНИК 04.11.2025
Крем супа от тиква с печена чушка и зелена ябълка, гарнирана с билкови крутони
Овчарска салата
Пилешко руло, мариновано с мед и дижонска горчица, пълнено с кисели краставички, сладка царевица и кашкавал, полято със сос от боровинки, поднесено с мус от моркови и тиквички
Кавърма от свински врат, с праз лук, печурка, лук и чушка

СРЯДА 05.11.2025
Супа от пилешко о месо с морков, лук, селъри и фиде, застроена
Мус от сирена, поднесен върху канапе от домати, гарниран с тиквени семки
Маринована пържола от бутче, поднесена със суфле от спанак, полято със сос Шатобриан
Смилянски боб, поднесен с фермерска наденица, гарниран с пресен джоджен

ЧЕТВЪРТЪК 06.11.2025
Агнешка курбан чорба
Салата ала Цезар с бекон
Пилешка Салтинбока, поднесена с маскарпонено ризото със зеленчуци, полята с винена редукция
Кюфтета на скара, поднесени с картофи соте и домашна лютеница

ПЕТЪК 07.11.2025
Супа от свинско месо с печени сезонни зеленчуци, гарнирана с пресен магданоз
Разядка с рикота, патладжан, крема сирене и копър, гарнирана с орехи, поднесена с брускети
Зелеви сарми със сос Бешамел
Скумрия запечена с конкасе от домати и маслини, пресен босилек и чесън, поднесена с пресни картофи, овкусени с кимион, пушен пипер и див лук, гарнирана със сладък доматен сос