БИЗНЕС ОБЯД ОТ КАКТУС
ПОНЕДЕЛНИК 10.03.2025
Бистра зеленчукова супа с фиде и магданоз
Трио разядки гарнирани с брускети, запечени с масло
Свинско по ловджийски поднесено с кус-кус, овкусен с масло и див лук
Паста с пушено пиле, гъби, моркови, доматен сос и босилек, гарнирана с пармезан
ВТОРНИК 11.03.2025
Супа топчета
Зелена салата с кубчета моцарела, чери домати, жулиени от краставици и пресен лук, овкусена с френски сос
Пържола от бутче гарнирана с карамелизиран лук и сос Мадейра, сервирана с ориз и рагу от моркови, овкусен с прясна мащерка
Гнездо от кайма, поднесено със зелена и червена чушка, сирене и пресни билки, запечено с жълтък, полято с печен сос
СРЯДА 12.03.2025
Супа от свинско месо с фиде, застроена и поднесена с пресен кориандър
Комбинирана салата от домати, краставици, маринована печена чушка и гриловано сирене, овкусена с магданозен сос
Пилешки филета, панирани в пармезан и жълтък, гарнирани със зеленчуков Рататуй с доматен сос
Свинска кавърма гарнирана с картофено пюре с трюфел олио и бита сметана
ЧЕТВЪРТЪК 13.03.2025
Супа от печено пиле, зеленчуци, листа от целина, домат и чесън
Картофена салата с кисели краставички, майонеза, сотирани кубчета бекон и червен лук
Пилешко шишче с бекон, поднесено със сезонни зеленчуци, бейби спанак и конкасе от домати, поляти с меден сос
Кюфтета по чирпански
ПЕТЪК 14.03.2025
Чушкова крем супа, поднесена с трохи от сирене
Салата Колсло
Телешко задушено, поднесено с лапад, спанак и печени домати с чесън
Филе от бяла риба, приготвено на маслена баня, с прясна мащерка, гарнирано с броколи, карфиол и червена чушка, овкусено с чесън и полято с Бьор Блян